Rally Estonia eelviimane katse tuli eestlase õnnetuse tõttu katkestada, aga võistlus jätkus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Jeetsi masin pärast avariid.
Raul Jeetsi masin pärast avariid. Foto: Ray Põder

Sel nädalavahetusel sõidetakse Lõuna-Eesti teedel Rally Estonia, mis jäeti täna eelviimasel katsel pooleli, sest Raul Jeets tegi avarii. Antud hetkel pole veel saabunud kinnitatud andmeid selle kohta, mis Jeetsi ja tema kaardilugejaga juhtus.

Jeets saatis haiglast lõputseremooniale tervituse - soovis head lõpupidu ja rõhutas, et tema ja kaardilugeja Andrus Toomi pärast pole vaja muretseda. Postimehe andmetel murdis Jeets õnnetuses käeluu, Toom aga jalaluu.

Ralliraadio info kohaselt olid nii Jeets kui tema kaardilugeja teadvusel ja nad viidi haiglasse, pealtnägijate sõnul lahkus Jeets omal jalal, aga kaardilugeja Andrus Toom viidi ära kanderaamil.

Ralli korraldaja Silver Kütt rääkis rallioraadiole, et õnnetus on juhtunud, ent hetkel infot napib. «Hetkel ei oska rohkem kinnitada, kui õnnetus juhtus autoga nr 14, on toimunud väljasõit. Kohapeal on nii päästeteenistus kui kiirabi. Oleme valmis katset uuesti alustama, kui kohapeal on kõik korras. Sõitjate kohta veel infot pole.»

Pärast mõningast viivitust võistlus jätkus.

Uudis on täiendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles