Galerii: Liverpool ja Klavan alistasid liigakarikas Tottenhami

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa liigakarikas võitis Liverpool 2:1 Tottenhami ning pääses veerandfinaali, eestlane Ragnar Klavan kuulus algkoosseisu ning mängis terve kohtumise.

Kodus mänginud Liverpool asus mängu juba 9. minutil Daniel Sturridge’i väravast juhtima. Sturridge, kellel oli mängu jooksul mitmeid võimalusi, duubeldas kodumeeskonna eduseisu 64. minutil. Vincent Janssen vähendas küll penaltist Tottenhami kaotusseisu, kuid mäng lõppes seisul 2:1 ning liigakarika veerandfinaali pääses Liverpool.

Klavan on sel hooajal liigakarikas juba ühe mängu pidanud, kui Liverpool alistas eelmises ringis võõrsil 3:0 Derby County. Toona lõi keskkaitsja ka oma esimese ja seni ainsa värava Inglismaal. Tänased vastased Liverpool ja Tottenham on sel hooajal omavahel juba korra kohtunud – 27. augustil viigistati Londonis toimunud Premier League’i matšis 1:1. 

Tottenham pole kõikide võistlussarjade peale viimases kaheksas mängus suutnud Liverpooli alistada. Viiel korral on võitnud Liverpool, kolmel korral on mäng viigiga lõppenud. Möödunud hooajal jõudis Liverpool võistlussarjas finaali, kuid kaotas penaltitega Manchester Cityle. Tunamullu jõudis finaali Tottenham, kes pidi aga linnarivaali Londoni Chelsea paremust tunnistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles