Esiliiga kuu parimad on Lillevere ja Kirss

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tammeka (sinises) versus Nõmme Kalju (valges). Robert Kirss ja Kaarel Kiidron.
JK Tammeka (sinises) versus Nõmme Kalju (valges). Robert Kirss ja Kaarel Kiidron. Foto: Kristjan Teedema

Esiliiga oktoobri parimaks treeneriks valiti Viljandi JK Tuleviku juhendaja Aivar Lillevere. Parima mängija auhinna saab Nõmme Kalju FC U21 ründaja Robert Kirss.

Tulevik võitis möödunud kuul neljast mängust kolm ning viigistas ühe. Meeskond püsis motiveerituna ka pärast liigavõitu, mis kindlustati juba septembri lõpus.

Nõmme Kalju FC U21 ridades säras Eesti noortekoondislane Robert Kirss, kes tegi oktoobris kaasa neljas kohtumises ning lõi neli väravat.

Esiliiga B parimaks juhendajaks valiti FC Kuressaare mängiv treener Sander Viira. Oktoobris võitsid saarlased neljast mängust kolm, viigistasid ühe ja kindlustasid liigavõidu.

Parimaks mängijaks valiti Tartu JK Welco väravavaht Lauri Särak. Welco teenis sarnaselt Kuressaarele oktoobris neljast mängust kümme punkti, Säraku selja taha suudeti 360 minutiga lüüa vaid üks värav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles