Tartu alistas liidrite lahingus Rapla 30 punktiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool - Oberwart Gunners
Tartu Ülikool - Oberwart Gunners Foto: Margus Ansu

Eesti korvpalli meistriliiga liidrite vahelises mängus alistas Tartu Ülikool kindlalt 96:66 Rapla Avise.

Tartu võitis avaveerandi 11 punktiga ning poolaja 28 punktiga. Kolmandal veerandil suutis Rapla küll vahe 22 punkti peale mängida, kuid viimane veerand kuulus taaskord Tartule ning mäng võideti 30 punktiga.

Mängu resultatiivseim oli 23 punkti visanud Tartu meeskonna leegionär Mandell Thomas. Tanel Sokk ja Janari Jõesaar panustasid võitu 13 punkti. Kaotajate parim oli 18 silma visanud Thomas van der Mars.

Kuna tegemist oli topeltmänguga, läks on tabelis oma teise kaotuse saanud Raplal kirjas kolm kaotust ja seitse võitu, mis annab neile TTÜ järel kolmanda koha. Liider Tartu pole tänavu koduliigas kaotuskibedust tundnud ning tabelis on neil kirjas kaheksa võitu.

Kuus võitu kogunud Tartu on ainus meeskond, kes tänavu veel koduliigas kaotuseta püsib. Rapla on kaheksast mängust võitnud seitse, ainus kaotus pärineb TTÜ-lt.

Meeskondi ühendab see, et hooaja esimeses mängus võitsid nad kodus tiitlikaitsjat Kalev/Cramot – Rapla tulemusega 82:66, Tartu 77:76.

Rapla lisaks sellele on alistanud kodus Tarva 90:67 ja TLÜ/Kalevi 79:76 ning võõrsil Valga-Valka/Maks&Mooritsa 82:76 ja G4S Noorteliiga 81:64 ning kaotanud TTÜ-le 82:100.

Tartu Ülikool on võitnud kodus lisaks Cramole Audentest 88:57 ja võõrsil Pärnut 81:68, Valga-Valkat 89:67 ning TTÜ-d 75:64.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles