Vaata järele: Tartu ei jätnud Selverile kodus mingit võimalust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liiga põhiturniiri tänasest mängust Tartu Bigbanki ja Tallinna Selveri kohtumisest ei kujunenud loodetud põnevusmatši, sest tartlased alistasid pealinlased kindlalt geimidega 3:0 (20, 20, 16). Bradley Gunter tõi võitjatele 17 punkti, kaotajate parim oli 14 punktiga Lincoln Williams.

Mäng on järelvaadatav!

Enne mängu:

Matš toimub pühapäeval Tartu Ülikooli spordihoones ja Postimehe kõrval näeb seda otseülekandes ka Kanal 12 vahendusel. Kuigi Tartu on hoolimata matši tulemusest juba avaringi võidu kindlustanud, tahavad nad kindlasti esimese vaatuse puhaste paberitega läbida. Lisaks ootab revanšeerimist karikasarja poolfinaalis saadud kaotus. Sealses tulises vastasseisus võitsid mõlemad ühe kohtumise, ent kuldse geimi eduga pääses finaali Selver.

«Palju oleneb sellest, kuidas kumbki meeskond sellel päeval oma taktika ja mängu paremini toimima saab. Põhimõtteline vastasseis, kus meil on omajagu tõestamist ja usun, et mõlemad meeskonnad on heas vormis ning tuleb kõrgetasemeline mäng,» sõnas Tartu juhendaja Oliver Lüütsepp. Selver jätkab oma tihedat mängugraafikut kvaliteetsete vastasseisudega. Kolmapäeval saadi viiegeimilises kohtumises jagu Rakvere Võrkpalliklubist, järgmisel kolmapäeval ootab CEV Cup sarja korduskohtumine ČEZ Karlovarskoga ja 29. detsembril karikafinaal Pärnu Võrkpalliklubiga.

«Aasta lõppu tuleb meil neli kõrgetasemelist vastasseisu. Sellised mängud pakuvad ainult naudingut,» lausus pealinnaklubi peatreener Rainer Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles