Treener Killing: teised olid lihtsalt tugevamad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakult), treener Matti Killing ja Allar Raja mulluste EM-hõbedatega poseerimas.
Kaspar Taimsoo (vasakult), treener Matti Killing ja Allar Raja mulluste EM-hõbedatega poseerimas. Foto: Eesti Sõudeliit

Bledi MMil Kaspar Taimsoo ja Allar Raja poolfinaali jälginud treener Matti Killing tõdes, et tänavu on tööd tehtud tugevamini kui kunagi varem. Ometi ei jõudnud eestlased MMil finaali.

«Teised olid lihtsalt tugevamad. Tagantjärele tarkus on loomulikult ka see, et esimeses poolfinaalis sõitmine oleks meie jaoks oluliselt parem olnud. See tähendab seda, et vahesõidus ei oleks tohtinud Argentinale kaotada!» arutles Killing ja lisas: «Esimene poolfinaal oleks meile jõukohasem olnud.»

«Vaadake koosseisu – siin olid maailmameistrid, olümpiavõitjad ja pronksiomanikud. Kergeid vastaseid polnud. Selg oli vastu seina – tuli teha korralik agressiivne algus. Paraku mehed lõpuni ei kestnud seekord,» arutles Killing, kelle hinnangul pole veel sugugi kindel, millises paadis Taimsoo ja Raja järgmise aasta Londoni olümpial istuvad.

Juhul, kui sügisene EM koos Endreksoni ja Jämsäga õnnestub, pole võimatu, et moodustatakse tugev neljapaat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles