Triikrauda ostma läinud Balotelli naasis kahe rolleri ja batuudiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Kõmuline Manchester City jalgpallur Mario Balotelli püüab Inglismaa meedias taas pilke oma väljakuvälise käitumisega – nimelt saatis jalgpalluri ema noormehe koristustarbeid ostma, kuid Balotelli naasis poest hoopis teistsuguste asjadega.

Oma kummalise käitumisega varemgi korduvalt tähelepanu keskmes olnud Balotelli ema Silvia sõitis Inglismaale, et pojal mõnda aega silm peal hoida. Hiljuti andis ta oma 21-aastasele noormehele nimekirja asjadest, mida poest tuua – näiteks triikraud ja triikimislaud, aga ka muid koristusvahendeid, mida koristajannal vaja oli, vahendab The Sun.

Viis tundi hiljem saabus Balotelli poest tühjade kätega, ent mõni hetk hiljem saabus kohale veok noormehe ostudega – koormas oli näiteks kaks Vespa rollerit, hiigelsuur batuut, lauatennise komplekt ja Scalextric (elektriautode sõidurada). Aga ei midagi nimekirjast, mis ema talle poodi kaasa andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles