Foto: Tänak tegi testil Fordi WRC masinaga korraliku avarii

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalal toimuva Monte Carlo MM-ralli eel testib ka M-Sport Ford World Rally Teami ridadesse kuuluv Ott Tänak sealsetel teedel Ford Fiesta WRC masinat.

Kõige paremini eestlasel siiski läinud ei ole ning Tänak lõhkus testil oma masina päris korralikult ära. Vigastada sai Fordi esiosa vasak pool.

«See oli Oti võistlusmasin. Me ei tea veel täpselt, mis juhtus, kuid auto vigastused ei ole kõige hullemad. Selle masinaga täna enam ei sõideta, kuid seda vaid seetõttu, et peame võistluseks valmistuma. Esialgsete plaanide kohaselt pidi ta täna sõitma umbes 70 km, kuid praegu täpselt ei teagi, kui pika distantsi ta läbis. Seda oli siiski vähem, kui esialgselt plaaniti,» sõnati M-Spordi poolt autosport.com’ile.

M-Spordi meeskond hakkab nüüd keskenduma masina parandamisele, kuna sama autoga tuleb Tänak starti ka Monte Carlo rallil.

Monte Carlo ralli on kavas 17. - 22. jaanuarini.


Foto Tänaku avariilisest autost.

 

Tagasi üles