FC Flora mängumehele määrati kahemänguline lisakeeld

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Luts (paremal) FC Flora särgis.
Siim Luts (paremal) FC Flora särgis. Foto: Artur Sadovski

Tartus teenitud punase kaardi tõttu laupäevase FC Flora ja FC Levadia vahelise matši vahele jätnud Siim Lutsule määrati kahemänguline lisakeeld, mistõttu ei saa ta osaleda ka selle nädala mängudes.

Flora ründaja saadeti 22. septembril väljakult minema, kui ta teenis avapoolaja lõpus kohtunikuga vaidlemise eest teise kollase kaardi. Teel riietusruumi näitas ta vastasfännidele keskmist sõrme ning selle eest lisakeeld tuligi, kirjutab Soccernet.ee.

Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjoni eelmise nädala koosoleku täna avaldatud protokolli kohaselt otsustati Luts ebatsensuurse žesti eest veel kaheks mänguks diskvalifitseerida.

Florale määrati eelmisel koosolekul veel üks karistus. Nimelt peab klubi kukrut kergendama poole miinimumpalga suuruse trahvi näol, mis määrati neile duubelvõistkonna kodumängude korraldamisel juhendi mittetäitmise eest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles