Kuulus Glasgow Celtic käis Sander Purit jälgimas

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri
Sander Puri Foto: www.fclevadia.ee

Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul käisid mitmed Euroopa klubid uudistamas MM-valikkohtumist Eesti ja Belgia vahel, et jälgida Sander Puri tegemisi.


Tuntuimad vaatlejad tulid Šotimaalt kuulsast Glasgow Celticust.


«Eesti–Belgia mängul olid Sander Purit vaatamas Willem II, NAC Breda, Glasgow Celtic, Fulham ja Wigan ehk siis ülimalt soliidne seltskond,» seisis Pohlaku saadetud kirjas.



Pohlaku kirjas seisis veel, et agent Tarmo Lehiste assistent Marko Välja on varem kõnelenud kõikide Hollandi kõrgliiga ja osa esiliiga klubidega ning kõigile on saadetud ka Purit tutvustav videomaterjal. Selle põhjal teatasidki Willem II ja NAC Breda oma huvist.



Kuna Puri ei soovi FC Levadia jalgpalliklubiga lepingut pikendada, on ta viimasel ajal jäänud Eesti meisterklubi juures pealtvaatajaks. Levadia ei soovi aega anda mängijale, kes niikuinii klubist lahkub – parem kasutatakse neid, kellele saab loota ka järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles