Maret Ani: olin valmis endast taas kõik andma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani pakkus üleeile Eesti publikule tõelise põnevusmängu horvaatlanna Petra Martici vastu.
Maret Ani pakkus üleeile Eesti publikule tõelise põnevusmängu horvaatlanna Petra Martici vastu. Foto: Toomas Huik

Tallinnas toimuval tennise Fed Cupil vedas Maret Ani  Eesti

play-off'

is  visa võitlusega juhtima, alistades võimsalt 6:3, 6:4 Valgevene esindaja Olga Govortsova.

«Üleeile Sain hea tunde kätte ja nüüd olin valmis endast taas kõik andma,» sõnas Ani pärast ülekaalukat võitu maailma 49. numbri Govortsova vastu. «Lisaks aitas publik tõeliselt kaasa.»

Coral Tennisekeskusesse oli laupäeva õhtupoolikul kogunenud rohke ja häälekas rahvamass ning Ani tunnistas, et kodupubliku toetus tegi olulisest võidust ühe karjääri meeldejäävaima. «Emotsioonide poolest on see võit ühel tähtsamal kohal,» õhkas ta.

Ani meelest on kogu nädal Eesti koonisele väga positiivne olnud ning tenniseäss on kindel, et positiivset lisandub veelgi vihjates Kanepi mängule maailma 15. rekti Viktoria Azarenkaga. «Küll kõik lõpeb hästi,» lisas ta.

Homme ootab Anit ees aga tõeline pähkel. Kõlab küll uskumatult, aga homme keskpäeval kell 12.00 alustab eestlanna kvalifikatsioonimänge turniiril Pariisis. 700 000 dollari suuruse auhinnarahaga turniiril osaleb ka Kaia Kanepi, kuid tema on juba põhitabelis.

«Lähen lihtsalt proovima,» sõnas Ani, kelle lennuk stardib Tallinnast kell 6.15 ning jõuab Pariisi eeldatavasti 9.40.

Märksõnad

Tagasi üles