Krestinovi valikuid piirab rahanappus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov.
Gert Krestinov. Foto: Martin Mand

Tänavused Inglismaa meistrivõistlused kolmandana lõpetanud krossisõitja Gert Krestinov asub peagi valmistuma uueks hooajaks, kuid otsib endiselt meeskonda.

Krestinovi tänavune leping Motovision Hondaga kattis osalemist Briti MVl ja Red Bull Nationalsi sarjas. MM-etappidest võttis eestlane osa aga oma rahakoti toel. «Esiteks meeldis see Eesti sponsoritele ja teiseks ei tahtnud ma MM-vormi ära kaotada,» sõnas ta. «Kahjuks ei saanud ma MMiks eriti valmistuda – rajad on Briti sarjas teised, samuti on sõitude formaat lühem,» märkis Krestinov.

Üllataval kombel pole  Red Bull siiani Krestinovile tasunud kogu auhinnaraha. «Vastab tõele. On tõesti natuke imelik, et nad siiani maksta pole suutnud, aga vähemalt pole ma ainus, kellel on raha saamata. Mulle on tegu igati arvestatava summaga,» nentis Krestinov.

Uueks hooajaks loodab ta lepingu leida taas Inglismaal, kuid seal kipub tiimide arv kahanema. «Neid on vähe, kellel oleks mulle väärilist raha maksta, millest ma ka ära elaksin. Ilma rahata pole seal aga ka suurt mõtet sõita. Hoian praegu seega kõik uksed lahti, usutavasti selgub novembri algupoolel, kus ja kuidas jätkan,» oli Krestinov optimistlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles