Uue treeneri Benitezi esimesed näpunäited Chelsea mängijatele: söötke rohkem Torresele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez.
Rafael Benitez. Foto: SCANPIX

Äsja Londoni Chelsea peatreeneriks asunud Rafael Benitez usub, et klubis seni ebaõnnestunult mänginud ründajast Fernando Torresest saab veel asja, kui meeskonnakaaslased teda vaid rohkem söötudega toidaksid.

Liverpoolis Benitezi käe all säranud Torres, kelle eest Chelsea maksis 50 miljonit naela, on sel hooajal löönud 21 mänguga seitse ja Chelsea-karjääri jooksul kokku 88 mänguga 19 väravat. Eilses 0:0 viigimängus Manchester Cityga ei suutnud hispaanlane ühtegi lööki väravaraamidesse suunata, kuid Benitez usub, et ründaja vajab enesekindluse taastamiseks paremat tuge.

«Oli näha, et ta püüdis väga kõvasti,» sõnas Benitez mängujärgsel pressikonverentsil, vastates jaatavalt ka küsimusele, kas Torres on veel võimeline oma Liverpooli-päevade vormi leidma. «Kuid minu arvates peab meeskond Fernandot rohkem toetama ja talle rohkem võimalusi looma. Siis tulevad ka väravad. Ründajalt ei saa oodata, et ta üksipäini väravaid kõmmutaks, seega peavad olemasolevad kaasmängijad talle rohkem ja paremaid võimalusi looma,» leidis Benitez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles