ManCity võitis, kuid kaotas paariks nädalaks ühe põhiründaja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna tänast 3:0 võitu Stoke City üle tumestas põhimängija Sergio Agüero vigastus, mis jätab argentiinlase mitmeks nädalaks palliplatsilt kõrvale.

Agüero saatis veerand tundi enne mängu lõppu sihile penalti, mis vormistas lõppseisu, kuid vigastas siis reielihast ja lonkas väljakult minema. City abitreeneri David Platti sõnul jääb mees kindlasti eemale nädalavahetusel peetavast karikamängust Watfordiga, veel hullem aga, et Agüero ei parane tõenäoliselt ka nädal hiljem toimuvaks oluliseks liigamänguks Arsenaliga.

«Seis on piisavalt hull, laupäeval ta ei mängi. Ja minu kogemus ütleb, et ka Arsenali mänguga on seis kahtlane. Samas on praegu raske vigastuse tõsidust hinnata, selleks kulub veel vähemalt ööpäev. Kõik sõltub sellest, kui raske rebendiga tegemist on. Loomulik on see meile valus löök, aga selline jalgpall juba on,» lausus Platt pärast mängu pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles