Lindpere elust Chicagos: võimalused pole kõige paremad, kuid kõik on võrdsed

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (punases)
Joel Lindpere (punases) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere kirjutab profisportlase blogis, kuidas ta on kohanenud uue koduklubi Chicago Fire’iga ja millised on tema uue hooaja eesmärgid.

«Täna oli siis esimene öö üle kahe kuu (laagrite ja ettevalmistusperioodi tõttu) oma voodis, nii et reisimehe tiitel on veel ikka minu käes. Paari kutiga meeskonnast on juba päris hea klapp ja saab koos ringi käidud ja sõitudel koos aega veedetud. Üldiselt saan aga kõigiga normaalselt läbi,» kirjutab Lindpere.

«Võrreldes Chicago Fire’it ja New York Red Bullsi (Lindpere endine koduklubi, toim.), siis viimane on ikka MLSi eliitmeeskond, kus on kõik on olemas ja mängijatele tehakse kõik ette ja taha ära. Chicago on meeskond, kus kõik on võrdsed ja võimalused pole iga kord kõige paremad, aga saame ilusti hakkama,» selgitab ta.

«Minu suurimaks eesmärgiks Chicago Fire’is on olla terve ja mänguvalmis. Seda nii algrivistuses, kui varupingilt tulles terve hooaja vältel. Need on tegurid, mille abil saan olla meeskonnale kõige kasulikum, nagu olin seda teinud «bullides» (New York Red Bulls) siiani. MLSi meeskondadel, kes jõuavad play-offidesse on ainult üks eesmärk – teha kõik endast olenev, et võita MLSi karikas. Meie panustame sel aastal kindlasti ka US Openi karikale, mis tagaks meeskonnale CONCACAFi turniiril koha. See oleks minule ka eriti suurepäraseks kogemuseks.»

Lisaks kiidab Lindpere endise koduklubi fänne, kes saadavad talle tihti fännikirju ja tahavad Chicagosse sõites Lindeperega kokku saada. Eesti koondises mängimne kuulub endiselt Lindpere plaanidesse ja ta loodab Tarmo Rüütlilt ka edaspidi kutseid saada. «Tahaks endiselt ka koondisele kasulik olla. Minu töö on ennast heast küljest näidata. Seejärel on lootust saada ka kutse,» kirjutab ta.

Loe Lindpere täispikka blogipostitust aadressil profisportlane.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles