Karjääri 20. etapivõidu saanud Räikkönen: polnud mingeid probleeme

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna algas Austraalias Melbourne´is vormel-1 hooag, kui avaetapi võitis Lotusel kihutav soomlane Kimi Räikkönen.
Täna algas Austraalias Melbourne´is vormel-1 hooag, kui avaetapi võitis Lotusel kihutav soomlane Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Austraalia GP võiduga tänavuse vormel-1 hooaja avanud Kimi Räikkönen (Lotus) sõnas, et võistlus kulges tema jaoks üsna probleemidevabalt. See oli soomlase karjääri 20. etapivõit.

«Mul oli tervel nädalavahetusel hea auto ja see andis võistluseks teatud kindluse,» sõnas soomlane autasustamispoodiumilt. «Kahe boksipeatuse taktika oli meie plaan ja olin kindel, et see toob edu.»

«Oluline oli teha hea start ja esimene ring ning probleemidest hoiduda. Pärast seda, kui Hamiltonist möödusin, sain juba rahulikult lõpuni sõita,» lisas ta MTV3 vahendusel.

Soomlane tõusis liidriks 24. ringil. «Säästsin rehve ja suutsin sõitu päris edukalt kontrolli all hoida. Mingeid probleeme polnudki. On mõnus sõita, kui kõik toimib, nii auto kui rehvid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles