Hea uudis Eestile: bulgaarlaste esireket jääb üleminekumängust eemale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov Foto: SCANPIX

Eesti tennisekoondise võimalused säilitada koht Davis Cupi II liigas läksid paremaks, kui selgus, et võõrustaja Bulgaaria esireket Grigor Dimitrov (ATP edetabeli 35.) ei tee üleminekumängul kaasa.

Kõmuajakirjanduse andmetel soovis Dimitrov võtta kaks nädalat puhkust, et veeta seda koos oma tüdruksõbra, kuulsa Venemaa tennisekaunitari Maria Šarapovaga. Nad pidavat viibima Bulgaaria kuurortlinnas Albenas, kus võtsid ühes hotellis luksnumbri, mis moodustab kogu üheksanda korruse. Kuid selline info ei pruugi olla tõsi: Eesti Tennise Liidu peasekretär Allar Hint teatas Plovdivist, et bulgaarlaste väitel treenib Dimitrov hoopis Rootsis ja valmistub tõsiselt individuaalturniirideks, vahendab ajakirja Tennis kodulehekülg.

Eestit esindavad Davis Cupil seekord Vladimir Ivanovi (443.) kõrval Markus Kerner (1343.), Mikk Irdoja ja Anton Pavlov. Ivanov tõi avaringis Iirimaa vastu kaks võitu, Kerner oli koondises, kuid kaasa ei mänginud. Irdoja ja Pavlov on esimese matšiga võrreldes uued mehed, kuid USA-s õppiv Irdoja on varem mitmel korral Eesti Davis Cupi koondisse kuulunud.

Bulgaariat esindavad Aleksander Lazov (488.), Dimitar Kuzmanov (580.), Tihomir Grozdanov (636.) ja Valentin Dimov (901.). Huvitav, et bulgaarlased valisid võistluspaigaks Plovdivi liivakattega välisväljaku, mis isegi lõunapoolse riigi kohta on aprilli alguses üsna vara. Ilmateade pakub siiski, et reedel-laupäeval on Plovdivis 20 kraadi sooja ja meeldiv tenniseilm, kuid pühapäevaks ennustatakse vihma ja +15 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles