Kanepit ootab Estorili poolfinaalis mullune finaalivastane

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi (paremal) ja Carla Suarez Navarro mulluse Estorili turniiri finaali järel.
Kaia Kanepi (paremal) ja Carla Suarez Navarro mulluse Estorili turniiri finaali järel. Foto: SCANPIX

Portugalis Estorili turniiril poolfinaali jõudnud Kaia Kanepi kohtub seal Carla Suarez Navarroga ehk sama vastasega, keda ta sama turniiri mulluses finaalis võitis.

24-aastane hispaanlanna Suarez Navarro hoiab hetkel maailma edetabelis 23. kohta, kuid oli aprilli alguses karjääri parimal 19. kohal. Kanepi on temaga varem kohtunud kolm korda.

Esmakordselt mindi vastamisi 2009. aastal Wimbledoni turniiri avaringis ning siis võitis hispaanlanna kolmesetilises mängus 4:6, 6:3, 6:3. Kanepi sai magusa revanši kaks aastat hiljem Tallinnas, alistades hispaanlanna võistkondliku Fed Cupi mängus kindlalt 6:3, 6:2.

Põnevaim omavaheline mäng peeti aga mullu Estorili finaalis, kui Kanepi sai raske 3:6, 7:6 (6), 6:4 võidu. Kohtumine kestis tookord koguni 2 tundi ja 37 minutit.

Suarez Navarro alistas veerandfinaalis kindlalt õnneliku kaotajana põhiturniirile pääsenud puertoriikolanna Monica Puigi 6:2, 6:4. Kahes esimeses ringis pidid tema paremust tunnistama Marina Erakovic ja Yanina Wikcmayer. Seni on Suarez Navarro mänginud neljas WTA turniiri finaalis,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles