Vesik ja Kollo said EMil play-offi avaringis kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik. Foto: www.cev.lu

Rivo Vesik ja Kristo Kollo said Austrias toimuvatel rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel täna alagrupimängudes kirja mänguta 2:0 võidu, ent play-offi avaringis tuli tunnistada vastaste paremust.

Vesik ja Kollo kohtusid pärast alagrupist edasipääsemist hispaanlaste Fransisco Alfredo Marco ja Christian G. Garciaga, kes alistasid eestlased 2:0 (-17, -16). Seega jäi veerandfinaaliuks eestlastele suletuks.

Play-offi pääsesid eestlased oma alagrupist teisena, kui saadi kirja kaks võitu ja üks kaotus. Täna pidid eestlased  mängima šveitslaste Sebastian Chevallieri ja Mats Kovatschiga, ent kuna Kovatschi vigastas turniiri avamängus oma jalga, siis täna nad rannaliivale ei tulnud. Selle võiduga said eestlased alagrupis teise koha itaallaste Paolo Nicolai ja Daniele Lupo järel, kellele kaotati 2:0 (-16, -20).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles