Alonso kuulujutud väsitavad Räikköneni

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari piloot Kimi Räikkönen Londonis Ferrari uue poe avamisel
Ferrari piloot Kimi Räikkönen Londonis Ferrari uue poe avamisel Foto: AP / Scanpix

Soomlane Kimi Räikkönen lükkas ümber kuulujutud, justkui vähendaks Soome rallil osalemine tema motivatsiooni autospordi kuninglikus sarjas edukalt võistelda.

Uudis Räikköneni Soome rallil osalemisest tuli samal ajal, kui hakkasid levima kuulujutud Fernando Alonso liitumisest Ferrariga. Ent Räikköneni sõnul ei tuleks seda mittemingisuguse vihjena vaadata.

«Kui ma poleks vormel-1 sarjast huvitatud, siis ma ei sõidaks siin. Mis tulevikku puutub, siis ma olen alati öelnud, et mul on kehtiv leping ka järgmiseks aastaks ja selle aja jooksul tahan uurida erinevaid võimalusi ning vaadata, mis tulevikus juhtuma hakkab,» sõnas Räikkönen.


Ühtlasi tunnistas Räikkönen, et pidevad kuulujutud Alonso liitumisest Ferrariga, väsitavad teda. «Igal etapil on sama lugu. Vastus pole muutunud. Mul on kehtiv leping. Peate rääkima tiimiga ja küsima, kas nende jaoks on midagi muutunud, aga olen üsna kindel, et pole,» sõnas Räikkönen.

Räikkönen sõidab Jyväskylä ümbruse teedel Fiatil, millega ta võistles Soomes ka möödunud talvel. Räikköneni kaardilugeja on kogenud Kaj Lindström, kes on ka ralli eksmaailmameistri Tommi Mäkineni kõrval istunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles