Kergejõustikujuhid ähvardavad Asafa Powelli MMilt kõrvale jätta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asafa Powell
Asafa Powell Foto: AP / Scanpix

Jamaika sprinter Asafa Powell ei ilmunud esmaspäeval sprindikoondise treeninglaagrisse Nürnbergi, mis seab ohtu tema osalemise algavatel Berliini maailmameistrivõistlustel.

Endise 100 m jooksu maailmarekordi omaniku agent Paul Doyle sai Jamaika kergejõustikuliidu presidendilt Howard Ariselt teate, kus seisab, et tänu laagrisse mitteilmumisele võib meest ohustada Berliini sõitvast koondisest välja jätmine, vahendab ERR Sport.

Probleem tekkis sellest, et kergejõustikuliit väidab, et treeninglaager kuulutati olevat kohustuslik kõigile, kuid Powelli agent Doyle ütles, et sellist infot ei jagatud talle enne, kui alles eelmise nädala reedel, mil oli juba liiga hilja Powelli tegemised ümber suunata.

Doyle väitis, et ka Powellil polnud infot, et laagrisse on oodatud eranditult kõik sportlased.

Samuti lükkas Doyle kiirelt ümber väite, et Powell keeldus laagrisse minemast, kuna kardab rahvusvaheliste ametnike dopinguproove.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles