Tein käis kolmapäeval lõikusel, Müürsepp loodab koondist aidata

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Raigo Pajula.

Tartu Rocki korvpallimeeskonna teist aastat järjest Eesti meistriks aidanud Tanel Tein käis kolmapäeva hommikul oma doktorist isa Toomase juures jalalõikusel.


«Tundub, et kõik läks hästi,» sõnas Tein. «Praegu võtan valuvaigisteid ning jalg ei valuta. Ilmselt on liiges umbes nädalapäevad hell.»


Kõigest paar tundi haiglas veetnud Tein taastub kodus ning jälgib, et kaks väikest lõikehaava kenasti paraneksid. Mängumees loodab paari nädalaga taastuda ning sügisel juba Eesti koondise eest mängida.
«Tegelikult pole ma kordagi mõelnud, et ei peaks koondises mängima. Sinna on ju veel nii palju aega,» märkis Tein. «Usun, et selleks ajaks on kõik korras.»


Koondise särgis mängimisest unistab ka Martin Müürsepp. Eesti viimase kümnendi parim korvpallur käis talvel jalalõikusel ning lootis veel hooaja lõpus platsile naasta, ent tegelikult see ei õnnestunud. Vastupidi – mida aeg edasi, seda rohkem Müürsepp lonkas.


Eile uurisid Müürsepa jalga mitu tohtrit ning otsustasid, et uut operatsiooni see ei vaja. «Ilmselt piisab paarist süstist,» teadis Müürsepp. «Tegelikult oli esimene lõikus õnnestunud, ent hakkasin vist liiga tugevasti treenima ning tegin jalale liiga. Nüüd püüan rahulikumalt võtta.»


Müürsepp kinnitas, et viimastel päevadel on jalg muutunud järjest paremaks ning vastavalt kokkuleppele Eesti koondise peatreeneri Üllar Kerdega loodab ta sügisel rahvusmeeskonda esindada.


Arstide abi vajab ka koondise keskmängija Vallo Allingu. Hooaja lõpus hakkas jalavalu teda üha rohkem vaevama ning finaalseerias jäi tema roll marginaalseks. Lähipäevil astub ta tohtrite ette, kes otsustavad, kuidas vigastust ravida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles