Dallase ajaleht: Hunt pole enam meeskonna salarelv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: G4S

«22-aastane uustulnuk Margus Hunt on leidnud viisi, kuidas avaldada mõju, sama suurt mõju kui ta ise on,» kirjutas Dallas Morning News eestlasest Margus Hundist.

«Rahvusvahelise tasemega Eesti kettaheitja Hunt polegi enam meeskonna salarelv,» kirjutas ajaleht. Hunt on kahes kohtumises blokeerinud kokku kolm lööki ja vastased oskavad temaga juba arvestada.

«Kui pihta saad, siis võib see kogu mängu muuta. See paneb meeskonna käima,» sõnas Hunt, kelle bloki järel saavutas Southern Metodisti Ülikooli meeskond sel nädalavahetusel värava, mis tõi mängu vajaliku pöörde. 

«Ta on pikk nagu puu, kui ta püsti tõuseb,» kirjeldas Hunti meeskonnakaaslane Taylor Thompson.

Ajaleht kirjutab ka seda, et Hunt polnud enne tänavust kevadet kordagi Ameerika jalgpalli proovinud, kuid kuna SMUs polnud meeskergejõustiklastele stipendiume ette nähtud, siis pidi ta selle valiku tegema. 

«Hunt usub, et ta on ainuke eestlane, kes NCAAs jalgpalli mängib. Michael Roos on esimene eestlane, kes NFLi jõudis. Ent tema kolis noore poisina USAsse,» kirjutab ajaleht. «Hunt treenib ikka veel ka kettaheitjana ja teeb jõutreeningut, et plahvatust ja jõudu arendada.»

Hunt ise ütles: «Ma olen rõõmus, et saan meeskonna osa olla. Ma ei ütleks, et armusin sellesse mängu, aga ma naudin seda väga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles