Fännid valisid Södra parimaks mängijaks Kristen Viikmäe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Viikmäe
Kristen Viikmäe Foto: Toomas Huik.

Jönköpingsi Södra jalgpalliklubi fänniportaali Södrasajteni külastajad valisid klubi hooaja parimaks mängijaks eestlase Kristen Viikmäe.

 

Södrasajtenis öeldi Viikmäe kohta järgmist: «Pärast eelmisel hooajal pingil istumist arvasid paljud, et see aasta on Viikmäe aasta. Ning seda ta oligi.»

Esimest korda pääses Viikmäe algkoosseisu Rootsi tugevuselt teise divisjoni neljandas voorus ning lõi hooaja esimese värava juulis. Kokku lõi ta sel aastal kaheksa väravat. Võrdluseks - 2008. aastal sai ta Södras kirja viis tabamust, vahendab Soccernet.ee.

«Ma pole Södraga mingeid kõnelusi veel pidanud, nii et ei oska veel midagi öelda,» sõnas Viikmäe aga Södrasajtenile samas klubis jätkamise kohta.

Viikmäe oleks ise Södra parimaks mängijaks valinud Tommy Thelini, kes jagas Eesti koondise ründaja sõnul talle mitmeid häid sööte ning lõi hooaja jooksul vaid ühe värava vähem kui Viikmäe.

Södra lõpetas hooaja Superettanis 36 punkti ja kümnenda kohaga. Kokku kuulus liigasse 16 võistkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles