Polina Bratuhhina klubi masendav hooaja algus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina Bratuhhina.
Polina Bratuhhina. Foto: volley.ee

Võrkpallur Polina Bratuhhina koduklubi Terville'i Florange hooaeg on alanud masendavalt - Prantsusmaa meistrivõistlustel on kaotatud neli esimest mängu ja tasuks viimane koht tabelis.

Viimati jäi Florange võõrsil alla Istres'i Volley-Ballile 0:3 (-26, -10, -19), vahendab volley.ee.

Vahepeal õlavigastust ravinud Bratuhhina tegi kaasa terve kohtumise, tuues seitse punkti. Eesti koondise nurgaründaja lõi 18 tõstest maha seitse ja servi vastuvõtu protsent oli tal 33. Florange poolel ei teinud kaasa grippi haigestunud põhisidemängija Desma Stovall.

Bratuhhina sõnul harjutab Florange sel nädalal iga päev kaks korda, et laupäeval kodupubliku ees Mulhouse'i ASPTT vastu üks korralik mäng teha.

«Enne viimast mängu oli naiskonnal koosolek, kus osales ka klubi president. Arvasime, et ta hakkab meid sõimama ja kritiseerima, kuid ta naeris ning ütles, et veab kihla, et me kaotame ka järgmised kolm mängu. Vaatame, kas tal on õigus. Ma ei tea, mida veel kirjutada. Lihtsalt masendav...,» lõpetas Bratuhhina oma e-maili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles