Ross Brawn ei lükanud ümber Mercedesega liitumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Brawn
Ross Brawn Foto: AP / Scanpix

Brawn GP vormel-1 tiimi juht Ross Brawn teatas, et meeskonna üks peasponsoritest, Virgin Group, tuleval hooajal neid enam tõenäoliselt ei toeta. Samas ei lükanud Brawn ümber, et Virgini koha meeskonnas võtab üle Mercedes-Benz.

«Meil oli suurepärane aasta Virginiga, kuid neil on tulevaks hooajaks teised ambitsioonid nii et nende nime nägemine meie autol on tulevikus vähetõenäoline,» selgitas Brawn, vahendab planetf1.com.

Brawn vihjas samas aga, et suurem koostöö Mercedesega on üsna lähedal kinnitamisele. Nimelt räägitakse kuluaarides, et Mercedes kavatseb soetada 75 protsenti Brawn GP aktsiatest, mis teeks Brawnist Mercedese uue tehasetiimi.

«Mercedes on meie tiimis väga tähtsal kohal ja ilma nende mootoriteta, poleks me suutnud meistritiitlit võita. Vaatame kõiki võimalusi tulevikuks, kuid vara on veel midagi kinnitada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles