Teemu Selänne: pidutsesin kella viieni hommikul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Selänne
Teemu Selänne Foto: Reuters / Scanpix

Legendaarne Soome hokimängija Teemu Selänne avaldas värskes intervjuus Iltasanomat Veikkaaja lehele, et pole alati olnud sportlase musternäide.

«Kui olime noored, siis läksime mängu järel välja ja pidutsesime mõnikord kella viieni hommikul. Nüüd viimase aasta jooksul pole olnud kordagi juhust, kui oleksin mängu järel purjus olnud,» selgitas Selänne.

Suvel tarbib Selänne mõistagi muudki kui vaid spordijooki, kuid hooaja vältel on mees viimased viis aastat karske püsinud, vahendab iltalehti.fi.

«Kui pidutseksin nii, nagu kunagi nooremana, siis läheks nüüd toibumiseks kolm-neli päeva. Asi pole seda väärt. Ma ei naudi seda, kui jalad ei toimi ja väsimus on suur,» lisas 39-aastane hokitäht.

Hooajal 2004-2005 otsustas soomlane lõpuks pärast põlvelõikust hakata elama tippsportlasele kohaselt ning see oli ainuke viis jätkata karjääri kuni 40 eluaastani.

«Põlvelõikuse järel algas mu karjääri viimane periood. Mõistsin, et enam ei saa jätkata nagu tavaliselt ning teha tuleks suured muudatused,» kirjeldas Selänne.

Laisa sportlasena tuntud Selänne alustas seejärel tõsisemalt treenimist ka hooaja vältel, jälgis toitumist ja vaba aja veetmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles