Manchester City kaotas kuuks ajaks kapteni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincent Kompany (vasakul).
Vincent Kompany (vasakul). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga tunamulluse meistri Manchester City kapten ja keskkaitse tugitala Vincent Kompany peab vigastuse tõttu pidama kuuajalise mängupausi.

Kompany tundis pärast nädalavahetusel peetud mängu Evertoniga valu kubemelihases. Sama vigastus on talle sel hooajal varemgi muret teinud, sest belglane pidi hooaja alguses kolm liigakohtumist vahele jätma.

Lisaks klubimängudele peab ka Belgia koondise MM-valikmängudes Horvaatia ja Walesiga ilma Kompany abita läbi ajama. Belglastele on see enne valikmänge juba teine tagasilöök, sest randmevigastuse tõttu ei saa valikmängudes koondist aidata ka Manchester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini. Samas piisab belglastele MM-pileti kindlustamiseks reedeses mängus Horvaataiga ka vaid viigist.

Manchester City hoiab Inglismaa kõrgliigas pärast seitset vooru 5. kohta, liidrist Arsenalist jäädakse maha kolme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles