ManU teenib 20-aastase nooruki iga mängu pealt kopsaka summa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravel Morrison (vasakul) rõõmustab koos meeskonnakaaslase Ricardo Vaz Te'ga löödud värava üle.
Ravel Morrison (vasakul) rõõmustab koos meeskonnakaaslase Ricardo Vaz Te'ga löödud värava üle. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas praegu 13. kohta hoidev Londoni jalgpalliklubi West Ham Unitedi jalgpalliklubi avaldas, et maksab Manchester Unitedile 25 000 naela iga kord, kui 20-aastane poolkaitsja Ravel Morrison platsile pääseb.

Morrison on sel hooajal West Hami esindusmeeskonna eest platsil käinud kaheksa korda ja seega on Manchesteri poole juba teele läinud kokku 200 000 naela. West Hami peatreener Sam Allardyce kardab aga kõige rohkem, et Unitedi uus peatreener David Moyes võib läinud aasta jaanuaris 650 000 naela eest West Hami müüdud Morrisoni üldse tagasi osta.

Üliandekaks peetaval Morrisonil oli Manchester viibimise ajal mitmeid pahandusi, muuhulgas süüdistati teda oma tüdruksõbra ründamises ja ühe kohtuasja tunnistajate ähvardamises. Lisaks trahvis jalgpalliliit Morrisoni läinud aastal selle eest, et ta postitas Twitterisse homofoobseid solvanguid.

Sel hooajal on noormehe täht West Hamis aga särama löönud ning ta on kuue liigamänguga löönud kaks ja kahe karikamänguga veel kaks väravat. «Kardan tõsiselt, et United võib ta tagasi osta, ehkki minu teada pole meie omavahelises lepingus tagasiostu õiguse klauslit. Aga vaadake, mis juhtus Chris Smallinguga, kui ta Fulhami eest mõned mängud pidas – United tuli ja maksis kohe 10 miljonit naela. Blackburni treenerina jäin aga samamoodi ilma Phil Jonesist. Nii need asjad käivad,» kurtis Allardyce.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles