Elegar: sellise viskeprotsendiga on raske võita

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Elegar (palliga) kohtumises Riia VEFi vastu.
Frank Elegar (palliga) kohtumises Riia VEFi vastu. Foto: Toomas Huik

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna keskmängija Frank Elegar tunnistas pärast Riia VEFi käest saadud kaotust, et vastased olid lihtsalt otsustavatel hetkedel kindlamad.

«Oli väga raske mäng, vastased tabasid tähtsatel hetkedel, kuid meie mitte,» sõnas Elegar mängujärgselt ning lisas, et neljanda veerandaja alguses saavutatud kuuepunktiline eduseis sulas, kuna kolmel rünnakul järjest ei suudetud head olukorda korviks vormistada.

Samas näeb keskmängija meeskonna mängus ka märke edasiminekust. «Kaitsemäng läheb iga mänguga paremaks, kuid peame suutma head kaitset näidata kõik 40 minutit,» täpsustas ta. «Võrreldes eelmise aastaga oleme tänavu kaitses paremad.»

Suurima puudujäägina tõi Elegar välja meeskonna kehva visketabavuse. Täna oli Kalevi kahepunktivisete protsent 43, kolmepunktivisetel 22 ja vabavisetel 55. Eriti kehv päev oli kalevlaste viskaval tagamängijal Ty Abbottil, kes tabas väljakult 17st viskest vaid kaks.

«Kindlasti oleme pettunud, meie viskeprotsent on kehva ja heade meeskondade vastu pole võimalik niimoodi saada,» lisas Elegar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles