US Openi võitjal hooaeg juba läbi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Martin del Potro
Juan Martin del Potro Foto: SCANPIX

Mullu sügisel USA lahtiste tennisemeistrivõistluste finaalis maailma esireketi Roger Federeri alistanud ja oma karjääri esimese suure slämmi turniir võitnud argentiinlane Juan Martin del Potro on sellest ajast alates olnud kimpus randmevigastusega. Nüüd tundub, et tema jaoks on tänavune hooaeg juba läbi.

Eelmise hooaja lõpus mängis ta küll vigastuse kiuste aastalõputurniiril ja jõudis seal ka finaali, ent tänavuse aasta alguses läks vigastus hullemaks ja nüüd tuleb tal lõikusele minna, vahendab Reuters.

Del Potro on tänavu mänginud vaid ühel turniiril - Austraalia lahtistel langes ta konkurentsist välja neljandas ringis.

Maailma edetabelis viiendal kohal paiknev Del Potro saatis täna Argentina meediale kirja, kus teatas, et läheb operatsioonile ning paranemine võtab ilmselt päris kaua aega. «Paranemine oleneb mitmetest asjadest, mida praegu on raske hinnata,» selgitas 21-aastane Del Potro, oskamata öelda, millal ta jälle väljakutele naaseb. «Olen kogu tänavuse aasta katsetanud erinevaid ravimeetmeid, püüdes lõikust vältida, aga paraku osutus vigastus liiga tõsiseks.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles