Olümpia ohus: treeningul kukkunud Vonn rebestas uuesti põlvesidemeid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Vonn kukkus ja vigastas taas põlvesidemeid.
Lindsay Vonn kukkus ja vigastas taas põlvesidemeid. Foto: SCANPIX

Treeningul kukkunud mäesuusatäht Lindsey Vonn kuulis arstilt halbu uudiseid - tema põlvesidemed rebenesid osaliselt uuesti.

Vonn kukkus rängalt mullu veebruaris Austrias, vigastades parema põlve eesmist ja külgmist ristatsidet, lisaks tuvastati tema jalaluus mõra. Lõikuse järel paranenud Vonn püüdis 78 päeva enne Sotši olümpiamängude algust Copper Mountaini rajal treenides ja ehkki esmapilgul ei tundunud vigastus olevat raske, diagnoosisid arstid tal siiski uuesti külgmise sideme osalise rebendi.

Ameeriklanna tahtis võistlusrajale naasta tuleval nädalal, ent peab nüüd taas jalale puhkust andma. Sotši olümpial osalemine pole arstide sõnul siiski veel välistatud. Neli aastat tagasi Vancouveris kuld- ja pronksmedali võitnud 29-aastase Vonni auhinnakapis on lisaks neli MK-sarja üldvõitu ja 59 MM-etapivõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles