Sutton: Anierist on saanud meie jaoks väga oluline mängumees

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: SCANPIX

Motherwelli jalgpalliklubi ründaja John Sutton avaldas lootust, et klubil õnnestub pikendada ründepartneri Henri Anieri laenulepingut. Suttoni sõnul on eestlasest saanud klubi jaoks väga oluline mängumees.

«Mida rohkem me koos mängime, seda paremini hakkame üksteist mõistma. Henri on liikuv ja hea väravavaistuga. Me täiustame üksteist,» rääkis Sutton Evening Timesile. «Ma tõesti loodan, et klubi suudab ta hooaja lõpuni meie juures hoida, sest Henrist on saanud meie jaoks väga oluline mängumees.»

Sutton ja Anier on sellel hooajal löönud koduliigas vastavalt kaheksa ja seitse väravat. Motherwell on kokku sellel hooajal löönud 21 väravat, seega ainult kuuel korral pole tabamuse autoriks olnud üks kahest põhiründajast.

Eestlase mängijaõigused kuuluvad Stavangeri Vikingile ning tema laenuleping Motherwelliga lõppeb jaanuari keskel. Šotimaa meeskonna peatreener ütles sellel nädalal, et Anieri saatus peaks selguma järgmisel nädalal. Viking ja Motherwell on asunud lepingu pikendamise osas läbi rääkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles