Raul Must pääses kodusel turniiril teise ringi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

Kalevi spordihallis toimuval Euroopa karikaetapil sulgpallis Yonex Estonian International põhiturniiril sai Raul Must esimeses mängus võidu.

Vaata turniiri otsepildis SIIT!

Must võitis kvalifikatsioonist põhiturniirile pääsenud venelast Stepan Jaroslavtševit 21:12, 21:13. «Esimene mäng oli raske nagu igal võistlusel ning enda vigu tuli rohkem. Õnneks oli loosiõnn minu poolel ja esimene vastane polnud väga raske,» kommenteeris Must pärast mängu.

Pääsu eest veerandfinaali kohtub Must täna kell 15.40 sakslase Fabian Rothiga. «Tegemist on Euroopa noortemeistri ja väga tugeva vastasega. Tuleb kindlasti raske mäng,» sõnas Must oma järgmist vastast iseloomustades.

Karoliine Hõim kaotas esimeses ringis turniiril kuuendana asetatud hollandlannale Soraya De Visch Eijbergenile 17:21, 9:21. «Esimene geim oli parem, kuid teises muutis vastane taktikat ja lisas tempot. Kodupubliku ees on küll hea mängida, samas lisab see ka pingeid. Kahju, et seekord kaotasin,» kommenteeris Hõim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles