Kalev/Cramo alistas suurelt Tallinna Kalevi, Tarvas võitis TTÜd

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo meeskond.
Kalev/Cramo meeskond. Foto: Peeter Langovits

Korvpalli Eesti meistrivõistlustel oli täna kavas kaks kohtumist. Kalev/Cramo sai Tallinna Kalevist jagu 92:68, poolaeg lõppes 46:46 viigiga. Vlad Moldoveanu tõi võitjatele 15 silma, Rain Veideman lisas 14 ja Tanel Sokk 10 punkti. Tallinna Kalevi resultatiivseim oli 24 punkti ja 9 lauapalliga Renato Lindmets.

Teises mängus oli Rakvere Tarvas 88:76 üle TTÜst. Kristo Saage tõi Tarvale 23 punkti, Rait Keerles panustas 20 punkti ja 9 lauapalli. TTÜ poolel viskas Erik Keedus 20 punkti ja 9 lauapalli. 

Rapla Tyco alistas Balti liigas Valmiera 71:68. Ziga Fifolt viskas Rapla kasuks 16 punkti, Sven Kaldre ja Rait-Riivo Laane lisasid kumbki 11 punkti. See oli Rapla jaoks Balti liigas hooaja kolmas võit.

Mängude kulg:

 

Kalev/Cramo ja Tallinna Kalevi vaheline mäng on alanud.

 
 
 

Kui avaveerandit on mängitud 5 minutit, on seis 11:11

 
 
 

Kui mängida jääb 1.34, on Tallinna Kalev suutnud edu sisse mängida ja juhib 23:18

 
 
 

Esimese veerandaja võitis Tallinna Kalev 31:26. Renato Lindmets on Tallinna Kalevi poolel visanud juba 10 punkti. Vlad Moldoveanu on nn Suure Kalevi poolel visanud 8 silma.

 
 
 

Teise veerandaja keskel on Tallinna Kalev jätkuvalt juhtimas - 37:33.

 
 
 

Esimene poolaeg lõpeb viigiseisul 46:46. Lindmets on Tallinna Kalevi ridades kogunud 14 silma, Kalev/Cramo resultatiivseim on hetkel 10 punkti visanud Frank Elegar.

 
 
 

Alanud on ka Rakvere Tarva ja TTÜ kohtumine!

 
 
 

Tallinna Kalevi ja Kalev/Cramo vahelises mängus jätkub tasavägine võitlus, kui kolmandat veerandaega jääb mängida 6.15, on Cramo peal 50:49.

 
 
 

Kolmanda veerandaja lõpuks on Kalev/Cramo kaalukaousi enda kasuks kallutanud ning juhib enne viimast vaatust 63:55.

 
 
 

Kui avaveerandit jääb mängida 2.38, on TTÜ Tarva vastu juhtimas 18:16.

 
 
 

Avaveerandi võidab TTÜ 23:18.

 
 
 

Tallinna Kalevi ja Kalev/Cramo kohtumises on neljanda veerandaja lõpuni jäänud 4.20 ning valitsev Eesti meister on Tallinna kalevi vastu suurelt juhtimas - 83:63.

 
 
 

TTÜ eduseis Rakvere Tarva vastu on kahepunktiline - 33:31, teist veerandaega on mängida 4.30.

 
 
 

Kalev/Cramo sai Tallinna Kalevi vastu kindla 92:68 võidu!

 
 
 

Samal ajal lõpeb poolaeg teises kohtumises, kus Tarvas saab vaheajale minna 42:41 eduseisus.

 
 
 

Kui 6 minutit jääb kolmanda veerandaja lõpuni, on Tarvas TTÜ vastu juhtimas 48:43.

 
 
 

Rapla Tyco kohtub täna Balti liigas Valmieraga ja kui teist veerandaega jääb mängida minut, on Valmiera juhtimas 40:28.

 
 
 

Tarva ja TTÜ mängus jääb neljanda veerandaja lõpuni 7 minutit, 66:55 on juhtimas Tarvas.

 
 
 

Tarvas võidab mängu TTÜ vastu 88:76!

 
 

Kalev/Cramo vs Kalev

Järjest VTB Ühisliigas võõrsil mänge pidanud ning sekka ka ühe meistriliiga kohtumise pidanud Kalev/Cramo astub üle pika aja taas Tallinnas väljakule. Kalevi spordihallis võõrustakse algusega kell 18:00 Tallinna Kalevit. Kalevi eest teeb reedel meistriliiga debüüdi ka uusim täiendus Dennis Mims. Kalevid on sellel hooajal korra kohtunud, 15. novembril toimunud mängu võitis valitsev Eesti meister Kalev/Cramo 79:70, kirjutab basket.ee.

Tarvas vs TTÜ

Tund aega hiljem on Rakvere Spordihallis vastamisi Tarvas ja TTÜ. Meeskonnad on sellel hooajal omavahel korra kohtunud ning hooaja alguses peetud kohtumises võttis Rakvere Tarvas 90:65 võidu.

Tarvas tuleb mängule kahe järjestikuse kaotuse pealt - esmaspäeval kaotati balti liigas Raplale ning nädal tagasi meistriliigas 20 silmaga Rockile. TTÜ on viimastes kohtumistes hoidnud põnevust lõpuni. Detsembris mängiti nii Kalev/Cramo kui Raplaga maha lisaaeg. 2014. aastanumbri sees võideti Tallinna Kalevit ühe punktiga, kaotati Pärnule samuti ühe silmaga ning viimases kohtumises võideti nelja punktiga Hitot.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles