Kalev/Cramo sai võõrsil jagu Valgast

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo mängumehed.
BC Kalev/Cramo mängumehed. Foto: Karli Saul / SCANPIX

Teisipäevaõhtuses ainsas korvpalli meistriliiga kohtumises võõrustas Valga/Maks & Moorits valitsevat Eesti meisterklubi Kalev/Cramot. Kalev sai kindla 75:55 võidu.

Kalevlaste resultatiivsemad olid Vlad Moldoveanu 17, Indrek Kajupank 13 ning Kristjan Kitsing 11 punktiga. Valga poolelt tõid Miguel Ortega ja Viljar Veski 14 ning Ferg Myrick 10 silma.

Võitjate peatreener Alar Varrak sõnas mängujärgselt: «Saime väljast hästi visata, kuna mängupilt oli teistsugune. Oli mäng nagu Eesti meistrivõistluste mäng ikka. Valga kasutas palju maa-ala, me saime kaugelt proovida, kuid ei visanud kõige parema protsendiga, kuid vahe oli sees juba poolajaks. Kõik said võrdselt platsil viibida»

Reedeseks kohtumiseks Tartu Rockiga peaks mänguvormis olema ka viimased kaks mängu vahele jätnud Ty Abbott. «Abbott oli tõbine, aga ma usun, et reedeks on ta tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles