Ükski arst ei suuda Cristiano Ronaldot vigastusest terveks ravida?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo on MMi eel vigastusega hädas.
Cristiano Ronaldo on MMi eel vigastusega hädas. Foto: SCANPIX

Eile teatas Portugali Jalgpalli Liit, et nende koondise suurimat staari Cristiano Ronaldot vaevab põlvevigastus. Seejärel võttis sõna aga Ghanast pärit nõid Nana Kwaku Bonsam (tõlkes – Kolmapäeva Saatan), kes teatas, et Ronaldo põlvevigastus on tema kätetöö.

Jalgpalli MMil kuuluvad Portugal ja Ghana teatavasti ühte alagruppi ning Bonsami sõnul on ta näinud Ronaldo vigastusega palju vaeva ja ta soovib, et portugallane ei saaks nende koondise vastu mängida, kirjutab The Guardian.

«Ma tean Ronaldo vigastuse iseloomu, ma olen tema kallal tööd teinud,» teatas nõid. «Ma ütlesin neli kuud tagasi, et teen tema kallal tõsist tööd ja ta peab seetõttu MMi vahele jätma või vähemalt ei sa ta mängida Ghana vastu. Selleks on parim võimalus tema vigastus,» lisas Bonsam.

«Seda vigastust ei suuda ravida ükski arst. Nad ei suuda aru saada, mis on vigastuse põhjus, kuna siin on mängus vaimud. Täna teeb talle muret põlv, kuid homme reis ja järgmisel päeval juba midagi muud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles