Ardo Kreek uue hooaja eel: meeskond on suures osas muutunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pariisi Volley võrkpallimeeskonnas tippkarjääri jätkav keskründaja Ardo Kreek ütles portaalile volley.ee antud lühiusutluses, et loodab, et uus hooaeg tuleb edukas. Eelmine hooaeg Prantsuse liigas lõppes eestlaste jaoks hõbemedaliga, Euroopa Meistrite liigas jäi meeskond 12 parema hulgast napilt välja, aga meeldivaks lohutuseks oli esikoht aste madalamal, CEV karikasarjas.

«Eelmisel hooajal jäid ülemused väga rahule. Ise ka. Seekord... ei tea. Meie meeskond on suures osas muutunud. Juurde tuli kaks vastuvõtjat, üks tempo ja diagonaal. Ei oskagi öelda, mitmes koht tõenäoline tundub. Pole veel vastaseid näinud. Aga ülemused ootavad sama head esinemist. Loodame taset hoida,» rääkis Kreek portaalile volley.ee.

Euroopa Meistrite liiga meeskondade loosimistulemused prantslasi ei rõõmustanud. «Oleme surmagrupis,» täheldas Kreek. Pariisi Volley´t ootavad E-alagrupis Venemaa meister Belgorodi Belogorje, Türgi absoluutsesse tippu kuuluv Istanbuli Fenerbahce ja Treia Cucine Lube ehk endine kuulus Lube Macerata.

Meistrite liigas on 28 meeskonda, alagrupimängud algavad 4. novembril. Igas alagrupis on neli meeskonda, pääsuks esitosinasse tuleb end võidelda kahe parema hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles