Uus ajastu Nõmme Kaljus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel möödunud aastal kuulus Sergei Terehhov Nõmme Kalju mängijate hulka. Alates eilsest on mees aga klubi peatreener.
Veel möödunud aastal kuulus Sergei Terehhov Nõmme Kalju mängijate hulka. Alates eilsest on mees aga klubi peatreener. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Võib öelda, et see on uue ajastu algus. Oleme lõpuks jõudnud seisu, mille nimel oleme aastaid töötanud,» teatas Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna president Kuno Tehva eile, kui oli sõlminud lepingu klubi uue peatreeneri Sergei Terehhoviga. «Kaalusime sellele kohale küll erinevaid variante, kuid ausalt öeldes teisi reaalseid kandidaate ei olnudki. Sergei on selleks ametiks ainuõige inimene.» Senise juhendaja Igor Prinsiga lõpetati leping möödunud nädalal.

Kaljul on käsil ajaloolised hetked. Uuel hooajal murravad esimest korda klubi ajaloos esindusmeeskonda oma kasvandikud. Kogenumate mängijate kõrvale tuuakse seitse noortesüsteemist välja kasvanud meest. Tulevikku silmas pidades on nendega seotud suured ootused. Tehva sõnul on igati loogiline, et sellisel hetkel hakkab meeskonda juhendama klubi läbi ja lõhki tundev Terehhov, kes on viimase kuue aasta jooksul Kaljus tegutsenud nii mängija, treeneri kui ka spordidirektorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles