Foto: rängalt kukkunud mäesuusataja saatis haiglavoodist häid uudiseid

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Beaver Creekis toimuval mäesuusatamise MMil kukkus alpi kahevõistlus kiirlaskumises täna raskelt tšehh Ondrej Bank. Võistlusraja lõpus oli Banki kiiruseks 110 km/h ning viimase hüppe eel kaotas Bank tasakaalu ning nii lohises mees üle finišijoone.
USAs Beaver Creekis toimuval mäesuusatamise MMil kukkus alpi kahevõistlus kiirlaskumises täna raskelt tšehh Ondrej Bank. Võistlusraja lõpus oli Banki kiiruseks 110 km/h ning viimase hüppe eel kaotas Bank tasakaalu ning nii lohises mees üle finišijoone. Foto: SCANPIX

USAs Beaver Creekis toimuval mäesuusatamise MMil eile alpi kahevõistluse kiirlaskumises rängalt kukkunud tšehh Ondrej Bank postitas oma Facebooki lehele foto, kus ta haiglavoodis lebab.

Võistlusraja lõpus oli Banki kiiruseks 110 km/h ning viimase hüppe eel kaotas ta tasakaalu ning nii lohises mees üle finišijoone.

Banikul diagnoositi peapõrutus ning mitmed näohaavad. Sportlase sõnul täiendavad uuringud rohkem tõsiseid vigastusi ei tuvastanud, ent ta jäetakse üheks ööks veel haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles