Xavi: sooviksin, et Messi oleks hispaanlane

Oliver Lomp
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Selle aasta maailma parima jalgpalluri üks favoriite, FC Barcelona ja Hispaania koondise keskväljamootor Xavi peab parimaks vutimeheks hoopis Lionel Messit.

Messi tegi küll fantastilise hooaja Barcelona ridades, kuid Argentina rahvuskoondist ei suutnud ta MMil veerandfinaalist kaugemale viia ja nii oma aasta mängija tugevaimad kandidaadid maailmameistrivõistlustel edukad olnud Wesley Sneijder, Andres Iniesta, Xavi ja Diego Forlan.

«Ütlen suure uhkusega, et olen parima mängija valimisel üks favoriite, kuid see pole kunagi olnud minu eesmärk omaette. Siiski on mul hea meel, et kolleegid mind kõrgelt hindavad,» rääkis Xavi, kes peab tegelikult siiski teistest paremaks Messit. «Messi on kõikidest teistest jalgpalluritest üle. Tal on olemas kõik eeldused, et olla järgmised kümme aastat järjest maailma parim jalgpallur. Mul on väga kahju, et ta pole hispaanlane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles