Valgevene hokikoondis võitis Norrat ja jõudis veerandfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra ja Valgevene kohtumine.
Norra ja Valgevene kohtumine. Foto: SCANPIX

Jäähoki MMil pidasid täna viimase alagrupimängu B-alagruppi kuuluvad Norra ja Valgevene. Seisuga 3:2 võitis kohtumise Valgevene, kes pääses veerandfinaali, kus nende vastaseks on Kanada.

Valgevene sai kohtumist juhtima avakolmandikul, kui värava viskas Aleksei Kaljužnõi. Pärast seisuga 1:0 lõppenud avakolmandikku said valgevenelased teisel kolmandikul 2:0 ette, värava autoriks oli Dmitri Korobov. Seisu 3:0 tõi tabloole Andrei Kostitsjun, aga norralased suutsid enne teise kolmandiku lõppu samuti oma väravaarve avada, kui täpne oli Patrick Thoresen.

Viimase kolmandiku alguses tõi Mattias Norstebo tabloole küll seisu 3:2, kuid rohkemaks norralased suutelised polnud ja nii sai 3:2 võidu Valgevene.

Tänasega lõppevad alagrupimängud ja selguvad kaheksandikfinaalide paarid, kus B-alagrupis neljanda koha saanud Valgevene kohtub A-alagrupis esikoha kindlustanud Kanadaga. Norra lõpetas MMi B-alagrupi kuuenda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles