Galerii: Saksamaal elatakse MM-ralli ootuses

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaal Trieri lähistel algab homme autoralli MM-sarja üheksas etapp, Saksamaa ralli. Täna hommikul Eesti aja järgi kell 10.30 tehakse algust 4,60 km pikkuse testikatsega.

Eestlastest on seekord stardis vaid M-spordi tiimi Fordil kihutavad Ott Tänak ja Raigo Mõlder. Neljast viimasest rallist kahel korral viiendana lõpetanud ning eelviimasel etapil Poolas tänavu esmakordselt poodiumile kerkinud Tänak-Mõlder hoiavad MM-sarjas kaheksa etapi järel 50 punktiga kaheksandat kohta.

«Mu viimane õige asfaldiralli WRC-autoga oli 2012. aasta lõpus, seega on õppimist palju. Tegu on mu lemmikute hulka kuuluva asfaldiralliga ja oleme siin varem hästi sõitnud. Iga katse on erinev, nii et saame näha, kui kiirelt suudame muutuvate tingimustega kohaneda,» sõnas Tänak rallieelses lühikommentaaris veebilehele wrc.com.

Saksamaa ralli esimene katse algab homme, reedel Eesti aja järgi kell 9.30. Kokku on kavas 21 kiiruskatset kogupikkuses 374,43 km.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles