Tarvast hüljatud Rannula liitus Kalev/Cramoga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula (vasakul).
Heiko Rannula (vasakul). Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

BC Kalev/Cramo korvpalliklubi otsustas anda võimaluse Rakvere Tarvast hüljatud Heiko Rannulale. Klubi annab mehele 25. novembrini aega tiimiga harjuda: kui mees sobib, tehakse temaga pikem leping.

«Kui Eesti mõistes tippklubi teeb sellise pakkumise, siis loomulikult haarab mängija sellest kinni,» kommenteeris Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa, kelle sõnul pole tegemist sugugi halva mehega.«Eelmisel hooajal Valga eest mängides tegi ta meile palju pahandust. Tagamängijaid on meil palju, kuid mänge on ka palju. Ei tasu unustada ka seda, et Tanel Sokk on nädalaks väljas.»

Lisaks teatas Kalev/Cramo, et on alustanud läbirääkimisi 208 cm pikkuse keskmängija Anthony Mylesiga, kellega oktoobri alguses kõnelused katki jäid.

«Kolme-nelja päeva pärast peaks selguma, kas ta saab Kreekast tulema või mitte. Tema on meie esimene valik. Kui tehing katki jääb, proovime värvata Bryan Davist,» märkis Kuusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles