PSG ründaja: Karpatõ vastu ma enam ei mängi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Saint Germaini mängijal Peguy Luyindulal oli eilses mängus nii külm, et ta ei soovi enam kunagi Lvivis mängida.
Paris Saint Germaini mängijal Peguy Luyindulal oli eilses mängus nii külm, et ta ei soovi enam kunagi Lvivis mängida. Foto: SCANPIX

Paris Saint-Germaini ründaja Peguy Luyindula lõi eilses jalgpalli Euroopa liiga mängus Eesti koondislase Sergei Zenjovi koduklubi Lvivi Karpatõ vastu värava, kuid kohtumine jääb talle meelde negatiivse poole pealt.

Sisuliselt teise koosseisuga Ukrainasse sõitnud PSG tagas 1:1 viigiga alagrupi esikoha ning just Luyindula lõi prantslaste värava, kuid selle üle rõõmustamise asemel kurtis ta kümne külmakraadi üle, vahendab Soccernet.ee.

«Tulla ühel päeval tagasi Lvivi mängima? Mitte kunagi! Mul pole kunagi varem nii külm olnud,» kritiseeris Kongos sündinud ründaja. «Nagu ma riietusruumis naljatades ütlesin: poisid, kui meid loositakse kunagi veel selle meeskonnaga kokku, siis ärge minuga arvestage!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles