Suur poksimatš tuleb taas: Klitško ja Fury jõudsid kokkuleppele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury kohtuvad sel aastal omavahel uuesti.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury kohtuvad sel aastal omavahel uuesti. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta novembris alistas Tyson Fury poksi üliraskekaalu tiitlimatšis senise valitseja Vladimir Klitško ja seejärel on peetud läbirääkimisi kordusmatši osas. Nüüd on jõutud ka kokkuleppele ning duell leiab aset 9. juulil Manchesteris.

Kokkuleppele jõudmisest andis Twitteri vahendusel teada Fury treenerist onu Peter Fury. Ametlik kinnitus matši toimumise kohta peaks tulema Eesti aja järgi kell 14.00.

Meeste esimene omavaheline kohtumine leidis aset Saksamaal Düsseldorfis, kuid tiitlid enda valdusesse saanud Fury soovis kordusmatši kindlasti pidada kodumaal ja vahepeal räägiti ka Wembley staadionist, kuid lõpuks langes valik mehe briti sünnilinna kasuks.

27-aastase Fury valduses on praegu WBA, WBO ja IBO meistrivööd. Karjääri jooksul on Fury pidanud 25 matši ning need kõik ka võitnud. 18 võitu on ta saavutanud nokaudiga.

40-aastane Klitško on profikarjääri jooksul pidanud 68 matši ning saanud kirja 64 võitu ja 4 kaotust. 53 võitu on Klitško saavutanud nokaudiga. Enne eelmisel aastal Fury käest saadud kaotust oli ta viimati tunnistanud vastase paremust 11 aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles