Poolas sai parima tulemuse kirja Gunnar Klettenberg

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja Traffic.
Gunnar Klettenberg ja Traffic. Foto: Gerlin Kess

Möödunud nädalavahetusel võistlesid eestlastest Poolas Ciekocinkos peetavatel kolmenädalastel rahvusvahelistel võistlustel Baltica Tour My Relander, Oliver Karma ning Grand Prix 13. auhinnalisel kohal lõpetanud Gunnar Klettenberg.

Traditsiooniliselt oli pühapäeval kavas Grand Prix, mis CSI2* tasemele vastavalt viidi läbi kõrgusel 145 cm. Ainukese Eesti paarina osalesid Gunnar Klettenberg ja Traffic, kes tegid puhta soorituse, kuid pisut aeglaselt. Üks karistuspunkt ületatud normiaja eest andis siiski 13. auhinnalise koha. Ümberhüpetel osales 12 võistluspaari, sõidu võitis Mehhikot esindav Santiago Lambre hobusega Johnny Boy.

Pühapäeval oli Poolas kavas ka 140 cm kõrguste takistustega parkuur, kus nii Klettenberg kui Karma tegid puhtad sõidud, kuid paraku auhindadele ei pääsenud. Karma osales hobustega Hangstone ja Vanco, saades vastavalt 17. ja 16. koha. Klettenberg ning Quote lõpetasid 19. kohal.

My Relander ja Expert tegid oma nädalavahetuse kolmanda sõidu laupäeval, kui lõpetasid kahefaasilise 125 cm kõrguste takistustega parkuuri nelja karistuspunktiga teises faasis, mis andis kümnenda auhinnalise koha. Kõnealuse parkuuri võitis muide hetkel tippklassi hobusteta võistlev lõunanaabrite talent Kristaps Neretnieks hobusega Baccarazz. Relanderil  ja Experdil sai võistluse esimestel päevadel kirja 120 cm sõidust 13. ja kiirusparkuurist 8. auhinnaline koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles