Võidukas Bolt: veel kaks kuldmedalit ja olen surematu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt pakkus head vaatemängu nii 100 meetri finaalis kui selle järel.
Usain Bolt pakkus head vaatemängu nii 100 meetri finaalis kui selle järel. Foto: SCANPIX

Jamaica sprinter Usain Bolt sai täna Rio OMil kaela kulla meeste 100 meetri finaali järel. Superstaar sõnas, et vaid kaks kuldset kohta lahutab teda surematu mehe staatusest.

Bolt on varasemalt peetud olümpiamängudel võidutsenud 2008. aastal Pekingis ja 2012. aastal Londonis nii 100, 200 kui ka 4x100 meetri finaalides. Just sellele jutukas staar ka viitas, kui ütles, et tänase medaliga on ots Rios lahti tehtud ja nüüd jahib ta ülejäänud kahel distantsil sama kuldset eesmärki.

«Keegi ütles mulle ükskord, et ma võin saada surematuks. Kaks medalit veel ja võin karjääri ära lõpetada. Olen siis surematu,» rääkis Bolt kulla järel. «See oli täiesti imeline. Ma ei jooksnud nii kiiresti, kui oleksin tahtnd, aga olen väga õnnelik, et võitsin. Ütlesin ju teile, et ma suudan seda,» lisas ajaga 9,81 finišeerinud Bolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles