Fotod: Eesti koondis sai uue valiksarja eel uue mänguvormi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise uus vorm.
Eesti jalgpallikoondise uus vorm. Foto: Oliver Moosus

Eesti Jalgpalli Liit ja Nike on uue valiktsükli alguse puhul tulnud välja uhiuue koondise särgiga. Uut särki kannab koondis esmakordselt 6. septembril peetaval MM-valikmängul Bosnia ja Hertsegoviinaga. 

Kodupublik näeb meie jalgpallureid uues kuues aga 7. oktoobril, kui A. Le Coq Arenal toimuval valiktsükli esimesel kodumängul on Eesti vastaseks Gibraltar.

Eesti koondise põhivorm koosneb traditsiooniliselt sinisest särgist, mustadest pükstest ja valgetest sokkidest. Uuele mängusärgile annavad modernse väljanägemise musta värvi hajutused varrukatel, tuues esile kodumaise sinise värvitooni. Peened mustad triibud jooksevad särgi külgedel varrukatest alumise ääreni, luues kontrasti. Särgi rinnal ilutseb jalgpalliliidu logo ning turjal koondise sümbol siil.

Samasuguse särgiga mängivad ka Nike tippklubid FC Barcelona, Manchester City ja Galatasaray. Huvitava nüansina on uue võistlusvormi valmistamisel kasutatud taaskasutatavat polüestrit, mis on toodetud plastikpudelitest. Iga võistlusvormi valmistamisel on kasutatud keskmiselt 18 joogipudelit.

Särk tuleb müüki suurematesse Sportlandi kauplustesse üle Eesti.

Eesti jalgpallikoondise uus vorm. FOTOD:
Eesti jalgpallikoondise uus vorm. FOTOD: Foto: Oliver Moosus
Foto: Oliver Moosus
Foto: Oliver Moosus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles