Tšehhi hokitäht ei viitsinud koondisekutsele isegi vastata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jiri Hudler (keskel).
Jiri Hudler (keskel). Foto: SCANPIX

Tšehhi jäähokikoondise peamänedžer Martin Rucinsky üritas septembri keskel algavale Maailma Karikaturniirile kutsuda NHLis mängivat Jiri Hudlerit, kuid ei saanud hokimeest kuidagi kätte.

Rucinsky püüdis NHLis ligi 700 mängu pidanud Hudlerit korduvalt tabada nii kõnede kui ka tekstisõnumitega, ent Hudlerilt vastust ei tulnud. «Ta ei reageerinud mitte millelegi. Lõpuks sain tema agendilt teada, et ta ei tahagi koondisesse tulla,» vahendab MTV Sport Rucinsky sõnu kodumaisele meediale.

Hudler olnuks tšehhidele väärt täiendus, sest juba on koondises mängimisest keeldunud või jäävad sealt vigastuse tõttu eemale paljud tipud, teiste seas David Krejci, Tomas Hertl ja Radko Gudas. Küll aga õnnestus värskeima mehena koondisesse meelitada KHLis litrit taga ajav Michal Birner.

Jäähoki Maailma karikaturniir algab 17. septembril ja lõpeb 1. oktoobril, turniiril osalevad Kanada, USA, Tšehhi, Soome, Rootsi ja Venemaa ning lisaks Põhja-Ameerika ja Euroopa koondised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles